Ronald Koeman

Voetballer haalt hard uit naar Ronald Koeman

wes
0 Shares

Junior Firpo, voormalig speler van FC Barcelona, heeft stevig uitgehaald naar Ronald Koeman. De 25-jarige linksback beticht de Nederlandse trainer van het verspreiden van leugens.

‘Loog en bedroog’

Koeman loog en bedroog, zo beschuldigt Firpo de Nederlandse coach in gesprek met Catalunya SER. De verdediger kwam in de zomer van 2019 voor twintig miljoen euro over van Real Betis, maar na de komst van Koeman kreeg Firpo nauwelijks speelminuten meer.

Zijn relatie met de Nederlander was in zijn ogen meer dan afgezwakt. “Ik vroeg Koeman steeds om uitleg, tot hij op een dag leugens over mij ging verkondigen”, vertelt de Dominicaans-Spaanse. “Hij vertelde me dingen die onzin waren: ik trainde slecht en ik had een slechte invloed op de groep.”

Junior Firpo
Junior Firpo (c) Instagram / juniorfirpo3

Lorem Ipsum

Firpo raakte onder Koeman zijn plezier in het voetbal volledig kwijt: “Er was een gebrek aan respect, ook voor mijn teamgenoten. Ik zal nooit begrijpen waarom Koeman in zijn kantoor bleef als de wisselspelers een dag na een wedstrijd gingen trainen. Dat is juist het moment voor de wisselspelers om te laten zien dat ze moeten spelen. Maar dan was hij er dus niet”, aldus Firpo.

Firpo vertrok de afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro bij Barça. Bij Leeds United speelde hij dit Premier League-seizoen in tien wedstrijden mee. 

Check het hele interview

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *