Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo

Mbappé en Ronaldo bij ‘grootste transfer ooit’ betrokken

Tuttosport heeft vandaag uitgepakt met een spectaculaire transfer. Volgens de Italiaanse sportkrant vertrekt Cristiano Ronaldo naar PSG indien Kylian Mbappé deze zomer naar Real Madrid vertrekt. De 22-jarige Fransman zou volgens diverse Spaanse en Franse bronnen niet bij willen tekenen, maar naar zijn ‘droomclub’ willen vertrekken. De club uit Parijs zou op hun beurt dan weer Juventus-sterspeler Cristiano Ronaldo aan willen trekken.

Bezuinigen

Juventus kan aan het einde van dit seizoen waarschijnlijk terug gaan kijken op een slecht jaar. Met een flinke achterstand van 12 punten op koploper Inter zit een kampioenschap er voor het eerst in negen seizoenen (!) dit jaar waarschijnlijk niet in. Daarnaast werden ze al vroeg uitgeschakeld in de Champions League, door FC Porto. Mede vanwege de slechte resultaten en het coronavirus, waardoor de club moet bezuinigen, zou Cristiano Ronaldo als eerste moeten vertrekken bij De Oude Dame. De 36-jarige Ronaldo verdient maar liefst 620.000 euro per week.

Juventus OUT of Champions League with Cristiano Ronaldo nutmegged for vital FC  Porto goal | Evening Standard
Cristiano Ronaldo werd met zijn Juventus in de achtste finale uitgeschakeld door FC Porto. Foto: Getty Images

Mbappé vervangen

De kans dat Kylian Mbappé deze zomer vertrekt, zou 50/50 zijn volgens Tuttosport. Hij heeft nog een éénjarig contract bij de club uit de hoofdstad van Frankrijk en zou zijn lopende contract niet willen verlengen. Om te voorkomen dat de Fransman gratis vertrekt, lijkt PSG mee te willen werken aan een transfer.

De logische opvolger van Mbappé bij PSG zou een andere superster zijn: namelijk Cristiano Ronaldo. PSG zou één van de weinige clubs zijn die zijn salaris zouden kunnen betalen en zou alles behalve een stap terug zijn.

Mbappé: “Ronaldo is mijn idool”Total
0
Share