Real Madrid

Real Madrid bereid bod van 150 miljoen euro voor

Real Madrid is begonnen aan ‘Operatie Mbappé’, zo meldt Spaanse krant AS. Daarvoor moeten er wel eerst drie spelers vertrekken.

Deze zomer gaat de landskampioen van Spanje alles op alles zetten om de 22-jarige Fransman binnen te halen. Ze lijken daarvoor 150 miljoen euro opzij te zetten. Vanwege de coronapandemie moet ook Madrid op de centjes letten en lijken er wel eerst spelers te moeten vertrekken voordat de transfer van de grond kan komen.

Drie spelers weg

Om geld te besparen voor de transfer en Mbappé’s salaris, moeten er wel drie spelers vertrekken. Gareth Bale, Luka Jovic en Marcelo lijken de gegadigden om schip te ruimen voor de aanvaller van Paris Saint-Germain. Ook Dani Ceballos, Isco en Brahim Diaz mogen vertrekken.

Gareth Bale (31) speelt dit seizoen al op huurbasis bij zijn oude club Tottenham Hotspur. Met een contract tot medio 2022 was de verwachting al dat hij aankomende zomer vertrekt.


Luka Jovic (23) kwam in de zomer van 2019 over van Eintracht Frankfurt, maar wacht nog steeds op zijn kans. Met Karim Benzema als eerste spits en de komst van Kylian Mbappé lijkt hij elders beter aan de bak te kunnen.

Marcelo (32) is sinds vorig seizoen niet meer onomstreden bij Real Madrid en lijkt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Droomclub

Mbappé heeft al eerder aangegeven dat Real Madrid zijn droomclub is. Mocht de transfer niet van de grond komen kan Real Madrid de speler volgende winter een contract aanbieden, aangezien zijn contract medio 2022 afloopt.

Zinedine Zidane zei dit over Kylian Mbappé..
Total
0
Share