Arsenal

Eerste aankoop Arsenal is een Nederlander

Arsenal is op zoek naar versterkingen, nadat zij een dramatische seizoenstart maakte. The Gunners bezetten momenteel een 11e plek op de Premier League. Mikel Arteta maakte vandaag bekend hun eerste aankoop snel te willen presenteren.

En dat is niet zomaar iemand: namelijk Omar Rekik van Hertha BSC. De 19-jarige Nederlands/Tunesische is de jongere broer van Karim Rekik, die afgelopen zomer ook bij Hertha BSC vertrok. Hij speelt nu bij Sevilla.

Eerste aankoop

Omar Rekik is net als zijn oudere broer een verdediger en zal in eerste instantie aansluiten bij het O23 team van Arsenal. Hij trainde woensdag al mee met dat elftal.


Prijs

Omar Rekik zal omgerekend 550.000 euro kosten. Trainer Mikel Arteta vertelde vandaag al Rekik zo snel mogelijk aan te willen kondigen.

“We zullen hem aankondigen wanneer we kunnen, hij is een jong talent die we al een tijdje volgen. Hij heeft een mooie toekomst voor zich.”

Toen hem werd gevraagd of hij binnenkort een aankondiging verwacht, voegde Arteta eraan toe: “Ja. Ik weet niet of het vandaag al is, maar zeer binnenkort.”

Bekijk hier waarom Arsenal hem gekocht heeft
Total
0
Share