Bal

‘Ruildeal van de eeuw is aanstaande’

Paul Pogba en Cristiano Ronaldo zouden betrokken kunnen zijn bij een ongelooflijke ruildeal deze zomer.
Dat zegt Miguel Delaney van The Independent, die gelooft dat het niet uitgesloten is dat beide spelers terugkeren naar hun voormalige clubs.

Mino Raiola

Pogba’s zaakwaarnemer Mino Raiola heeft United-fans boos gemaakt met zijn recente opmerkingen, waarin hij verklaarde dat de Fransman Old Trafford voor een tweede keer wil verlaten.

“Ik kan zeggen dat het voorbij is voor Paul Pogba bij Manchester United”, zei Raiola in een interview met Tuttosport.

Hij stelde ook dat “de beste oplossing voor alle partijen een vertrek in de volgende transferperiode is.”

Pogba zou graag terugkeren naar de plaats waar hij zijn allerbeste voetbal speelde: in Turijn. Delaney denkt dat er een kans is dat vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar Cristiano Ronaldo terugkeert naar Manchester United, meer dan tien jaar nadat hij destijds van Manchester naar Real Madrid vertrok.

Paul Pogba bij Juventus. (Bron: Getty Images)

Tijdens de On The Continent Show van The Football Ramble zei Delaney: “Ik heb deze week met mensen gesproken en het feit is dat Juventus misschien wel geïnteresseerd is in een ruildeal.

“Het is niet onmogelijk. Juventus wil meer vanuit het collectief gaan voetballen, in plaats van alle ballen op Cristiano Ronaldo. Ze hebben het geprobeerd met Sarri, nu proberen ze het te doen met Pirlo, maar dat is bijna onmogelijk terwijl Ronaldo er is, omdat hij door zijn manier van spelen gewoon niet echt in die collectieve benadering past.

“Nu was dat natuurlijk helemaal geen probleem toen hij op zijn absolute toppen zat, maar nu betekent het meer dan ooit dat Juventus op een bepaalde manier moet spelen.”

Ronaldo maakte naam bij United, scoorde 118 doelpunten in 292 en won talloze titels, evenals zijn eerste Ballon d’Or voordat hij zijn transfer van € 94 miljoen naar Real veiligstelde.

Cristiano Ronaldo bij Manchester United

De 35-jarige wordt regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar United.

Pogba voegde zich ondertussen weer bij United in een clubrecord van € 100 miljoen in 2016, maar het is voor beide partijen niet geworden waar ze op hoopte.Total
0
Share