Neymar

Neymar: ‘Wil volgend seizoen weer samen met Messi op het veld staan’

Neymar heeft woensdagavond na de 1-3 zege van Paris Saint-Germain op Manchester United gezegd volgend seizoen graag met Messi in één ploeg wil spelen.

Neymar speelde vier seizoenen samen met Messi, voordat hij in 2017 voor 222 miljoen euro naar Parijs vertrok. “Ik zou het liefst opnieuw samen met Lionel op het veld staan”, zei Neymar woensdag tegen ESPN. “Daar heb ik heel veel zin in. We moeten dat doen, volgend seizoen. Voor hem sta ik zelfs mijn plaats op het veld af.”

De afgelopen zomers werd Neymar constant in verband gebracht met een terugkeer, en leek een aantal keer erg dichtbij te zijn. Een akkoord kwam er nooit en lijkt ook erg ver. De oud-speler zit midden in een rechtszaak met de Spaanse club over onbetaalde bonussen.

Een scenario dat Messi bij Barcelona vertrekt, is ook aanwezig. Afgelopen zomer wilde de 33-jarige Argentijn al vertrekken uit Spanje, maar zijn transfer werd tegengehouden. Aankomende zomer is hij transfervrij en zijn oud-trainer Pep Guardiola zou hem graag naar Manchester City willen halen.Total
0
Share