Sergio Ramos

‘PSG biedt Sergio Ramos contract voor drie jaar aan’

Het AS meldt dat Sergio Ramos volgend jaar naar Parijs toe kan. De 34-jarige verdediger van Real Madrid is bezig aan zijn zestiende seizoen in Madrid, maar dat kan zomaar zijn laatste worden.

Ramos zijn contract loopt volgend jaar af en de verdediger en club willen zijn contract zo graag mogelijk verlengen, maar de onderhandelingen lopen ‘niet soepel’ volgens de Spaanse sportkrant. De reden: spelers ouder dan dertig jaar krijgen nooit een contract voor meerdere jaren aangeboden, dus ook Ramos niet. En laatstgenoemde wil alleen een contract ondertekenen als het voor meer dan één seizoen is.


Wanneer Ramos en Real Madrid het niet eens worden over een contractverlenging, mag de speler vanaf 1 januari vrij praten met geïnteresseerde clubs. Volgens AS is PSG daar één van: zij zijn wél bereid om een meerjarig contract aan te bieden. Ramos mag voor drie jaar tekenen in de Lichtstad, met een salaris van maar liefst twintig miljoen euro per jaar. Bij Madrid verdient hij nu twaalf miljoen euro.Total
0
Share