Cristiano Ronaldo Manchester United

‘Manchester United wil Cristiano Ronaldo terughalen’

Volgens sensationele berichten is Manchester United in gesprek om Cristiano Ronaldo volgende zomer te contracteren, terwijl Juventus hun sterspeler probeert te lozen.

De Italiaanse club overweegt door financiële redenen Ronaldo te verkopen nadat ze hard getroffen zijn door de coronavirus-pandemie. Ronaldo verdient zo’n €600.000 per week – bijna VIER keer zoveel als de op één na best betaalde speler van de club: Matthijs de Ligt.

Volgens de gerespecteerde FOX Sports-journalist Christian Martin zou Manchester United in gesprek zijn met de 35-jarige Cristiano Ronaldo. Ronaldo zou het bod ‘overwegen’, terwijl Juventus bereid is om ‘te onderhandelen’ met United.

Martin twitterde zijn 400.000 volgers: “Onze bronnen in Manchester en Porto bevestigen dat Manchester United Cristiano Ronaldo verleid met een terugkeer naar de club voor volgend seizoen.”

“De Portugese ster overweegt het. Juventus zal onderhandelen over een deal als Ronaldo erom vraagt.” schrijft hij.

Cristiano Ronaldo speelde tussen 2003 en 2009 bij The Red Devils, waar hij drie keer kampioen werd, éénmaal de Champions League, het WK voor Clubs, FA Cup en twee keer de League Cup won. Hij scoorde 118 keer voor Manchester United en leverde 69 assists in 292 officiële wedstrijden.Total
0
Share