Ki-Jana Hoever

Ki-Jana Hoever ruilt Liverpool in voor Wolverhampton Wanderers

Ki-Jana Hoever maakt in de Premier League de overstap van Liverpool naar Wolverhampton Wanderers, dat zo’n tien miljoen pond (omgerekend bijna elf miljoen euro) betaalt voor de 18-jarige Nederlander. 

De verdediger heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend bij de Wolves, die vorig jaar als zevende eindigde in de Engelse competitie. Hoever volgt er de naar Tottenham Hotspur vertrokken Matt Doherty op.

“Ik wil iedereen bij Liverpool die een rol heeft gespeeld in de ontwikkeling die ik de afgelopen twee jaar binnen en buiten het veld heb doorgemaakt bedanken. Het is een eer geweest om zo’n grote club te mogen vertegenwoordigen en iedere dag in het gezelschap van topspelers en een topstaf te verkeren. Ik zal de herinneringen die ik hier heb gemaakt nooit vergeten.”, laat Hoever op Instagram weten.

Hij vertrok in de zomer van 2018 van de jeugdopleiding van Ajax naar die van Liverpool, en maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste in de FA Cup, tegen Wolves notabene, en maakte de eerste landstitel van Liverpool in dertig jaar mee, echter zonder speelminuten te maken.Total
0
Share