Gareth Bale

‘Manchester United schakelt en wil Bale in plaats van Sancho’

Omdat Manchester United en Borussia Dortmund het maar niet eens kunnen worden over de transfersom van Jadon Sancho, zitten The Red Devils er over te denken om de stekker uit de deal te trekken. De Engelse club heeft haar zinnen nu op Gareth Bale gezet, meldt The Guardian.

Hoewel United al persoonlijk akkoord is met Sancho en zijn zaakwaarnemer, blijft hun standpunt dat de vraagprijs van Dortmund voor de 20-jarige te hoog is in deze ‘door corona getroffen transfermarkt.’

Er zijn nog drie weken tot de transferperiode sluit op 5 oktober en de tijd begint te dringen voor Manchester United. Ze willen graag nog een aanvaller erbij en hoewel er nog steeds een kans is om een deal te sluiten met Dortmund, is United bereid om verder te kijken omdat ze de laatste weken weinig verder zijn gekomen in de onderhandelingen.

Bale staat op de radar van de club als mogelijk alternatief. Als de deal met Sancho onmogelijk blijkt, kan United proberen de 31-jarige te huren, met optie tot koop. Bale blijft uit de gratie onder Zinédine Zidane bij Real Madrid en wil graag weg.

Marca rapporteert zelfs over dat de fanshop in Bernabeu ieder spoor van Bale en rugnummer 11 probeert te ‘wissen’. Er hangt volgens de Spaanse krant geen shirt meer met zijn naam en rugnummer op in de fanshop.Total
0
Share