Prijs

Topvoetballer haalt hard uit na mislopen nominatie voor beste speler

wes
0 Shares

Thibaut Courtois heeft hard naar de FIFA uitgehaald nadat hij niet op de shortlist van de FIFA-award van Beste Doelman van het Jaar is gekomen. “Het verbaast me niet”, reageert Courtois.

Manuel Neuer, Alisson Becker, Gianluigi Donnarumma, Edouard Mendy en Kasper Schmeichel maken wél kans op de prijs voor Beste Doelman van het Jaar. Courtois dus niet, ondanks dat hij dit jaar sterk keepte bij Real Madrid.

Thibaut Courtois in actie

Tijdens de persconferentie van Real Madrid richting het Champions League-duel tegen Sheriff Tiraspol reageerde de Belgische doelman. “Collectieve trofeeën zijn belangrijker dan individuele. Ik win liever de Champions League dan zo’n prijs”, legt Courtois uit.

“En het verbaast me niet dat ik niet genomineerd ben. Misschien speelt wat er een maand geleden gebeurd is wel mee. Toen gaf ik enkele opmerkingen… Ach, ik ga er verder geen commentaar op geven.”

Uitspraken

Courtois haalde in oktober na de verloren troostfinale van de Nations League uit naar de UEFA en FIFA. “Ze geven niet om ons, enkel om het geld in hun zakken”, zei een boze Courtois. Beelden hieronder.

BEKIJK OOK  Stervoetballer thuis door gewapende inbrekers overvallen
Topvoetballer haalt hard uit na mislopen nominatie voor beste speler

Had Courtois genomineerd moeten worden?

Bedankt voor het stemmen.
wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *