Kylian Mbappé x Real Madrid

Real Madrid dropt gigantische hint over transfer Kylian Mbappé

wes
0 Shares

LET OP!
Dit artikel is meer dan een halfjaar oud en wordt wellicht niet (goed) op de nieuwe website weergegeven. Excuses voor enige ongemak.

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez heeft gezegd dat hij bezig is met de selectie ‘opnieuw op te bouwen.’ Toen er werd gevraagd naar de transfer van Kylian Mbappé, had hij wat interessante dingen te zeggen..

Het artikel gaat verder na deze advertentie
Florentino Pérez, voorzitter van Real Madrid

Real Madrid wordt al lang in verband gebracht met een transfer voor Kylian Mbappé, en aangezien de PSG-aanvaller nog geen akkoord heeft bereikt over een nieuw contract bij de Franse club, loopt zijn huidige contract in de zomer van 2022 af.

Het elftal van Pérez en nieuwe trainer Carlo Ancelotti gaat momenteel door een overgangsperiode. Na langdurig succes onder Zinedine Zidane in zowel de Champions League als in eigen land, betekent een ouder wordende ploeg dat er stappen nodig zijn om in heel Europa bij te blijven.

De Spaanse giganten staan al tientallen jaren bekend om hun grote geldaankopen, waarbij Pérez nu op zoek is naar zijn volgende generatie Galacticos. Tegen Spaanse outlet Onda Cero sprak hij over het aantrekken van Kylian Mbappé.

Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain

“Mbappé? Hij is geen speler van Real Madrid, dus ik kan niet over hem praten”, zei voorzitter van Real Madrid in eerste instantie, toen hij werd ondervraagd over een transfer voor de Franse ster.

Later liet hij toch wat meer los en dropte hij een grote hint. “Ik weet wat de fans willen. We werken aan een verbouwing. Jullie weten allemaal wie ik ben en weten wat ik kan! De fans vertrouwen mij, omdat ze weten wat ik kan. Ze weten dat ik de beste spelers ter wereld naar Madrid breng.”

Wij zijn benieuwd…

Dit zijn de twee idolen van Mbappé

wes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.