UFC-vechter Khabib onthult ‘échte reden’ Cristiano Ronaldo’s vertrek bij Juventus

UFC-legende Khabib Nurmagomedov onthulde volgens hem de échte reden waarom Cristiano Ronaldo bij Juventus wilde vertrekken. De Portugees keerde afgelopen maand na drie seizoenen in Italië terug bij zijn oude club, Manchester United.

Dat Cristiano Ronaldo en Khabib goede vrienden zijn, blijkt maar weer. In een interview met Sport24 onthulde de voormalig UFC-vechter volgens hem de reden waarom Cristiano Ronaldo persé Turijn wilde verlaten. “Ik wil geen persoonlijke berichten vrijgeven, maar..”, begint Khabib tegen het Griekse Sport24. “Ronaldo verveelde zich in Italie. Daarom wilde hij terug naar Engeland.”

Khabib en Cristiano Ronaldo

“Persoonlijk ben ik ook geen fan van Italiaans voetbal, want in de Premier League gebeurt het. Ieder team kan daar een show opvoeren, ieder team kan van elkaar winnen.”

Ronaldo of Messi?

Op de eeuwenoude vraag ’Ronaldo of Messi?’ wist Khabib makkelijk antwoord te geven. “Cristiano staat al 17 jaar aan de top. In 2004 stond hij al in de EK-finale en 17 jaar later scoort hij nog steeds.”

Hij vindt Messi ook enorm goed. “Maar Messi zijn piek is slechts 12 jaar, die van Ronaldo 17. Messi is één van de beste uit de geschiedenis hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar Ronaldo vind ik toffer. Mochten ze in het veld het beste zijn, kies ik alsnog voor Ronaldo door zijn charisma”, sluit Khabib af.

Ronaldo’s eerste training na terugkeer