Gareth Bale raakt rugnummer 11 kwijt, dit is zijn nieuwe nummer

Gareth Bale

Gareth Bale keerde afgelopen zomer terug bij Real Madrid nadat hij een seizoen bij zijn oude club Tottenham Hotspur spendeerde. De 32-jarige aanvaller raakte echter door zijn leenbeurt zijn vertrouwde rugnummer 11 kwijt aan Marco Asensio. Wat is zijn nieuwe rugnummer?

Nadat Bale geen officieel rugnummer meer had werd er veel gediscussieerd over de toekomst van de Welshman. Zinedine Zidane leek geen toekomst voor hem te hebben, maar vertrok zelf afgelopen mei. Zijn opvolger Carlo Ancelotti lijkt wél vertrouwen in Bale te hebben, wat ook te zien was in de voorbereiding.

Bale speelde in diezelfde voorbereiding met rugnummer 50, maar vandaag bevestigde twitter-gebruiker Talkrmcf zijn echte rugnummer aankomend seizoen: nummer 18.

Gareth Bale gaat met rugnummer 18 spelen

We zijn benieuwd naar Bale zijn prestaties met dit rugnummer. Wellicht wel zijn laatste seizoen ooit: de geruchten gaan rond dat Bale na het verlopen van zijn contract (medio 2022) gaat stoppen met clubvoetbal. Bale zou alleen nog het WK 2022 in Qatar mee willen maken om vervolgens zich te gaan richten op golf.

De mooiste goals van Gareth Bale