Zus Cristiano Ronaldo door coronavirus met spoed in ziekenhuis opgenomen

Katia Aveiro, zus van Cristiano Ronaldo, is eind vorige week met spoed in het ziekenhuis opgenomen nadat ze besmet raakte met het coronavirus. Dit maakte zij zelf in een post op Instagram bekend. De 44-jarige zangeres deed vorig jaar nog opmerkelijke uitspraken over het coronavirus, ze noemde het “de grootst mogelijk fraude is die ik heb meegemaakt sinds mijn geboorte”.

Aveiro had aanvankelijk weinig last van symptomen, nadat ze een positieve test aflegde. Vorige week vrijdag ging haar gezondheid toch ineens sterk achteruit. “Helaas kwam ik hierdoor in het ziekenhuis terecht. Ik doe er nu alles aan om te herstellen en ik dank God en het fantastische medische team voor hun hulp.” 

De Portugese kwam vorig jaar nog in opspraak na haar harde woorden rondom de tweemaal positieve coronatesten van broer Cristiano: “Ik geloof dat duizenden mensen, die net als ik enorm in deze pandemie zijn gaan geloven, zullen inzien dat dit de grootst mogelijk fraude is die ik heb meegemaakt sinds mijn geboorte. Ik las vandaag een zin waar ik voor heb geapplaudisseerd: ‘Het is genoeg geweest met het voor de gek houden van de hele wereld’. Open allemaal alsjeblieft je ogen”, zei Aveiro in oktober 2020.