Neymar: “Met deze speler wil ik echt graag samen spelen”

Neymar

Neymar heeft tegenover GQ France onthuld met wie hij het liefst nog samen zou willen spelen. De 29-jarige aanvaller speelde al met veel grote spelers, waaronder Messi, Ronaldinho, Suárez en Mbappé. Toch ontbreekt er nog één grote naam in zijn ogen.

Cristiano Ronaldo

“Ik wil met Cristiano Ronaldo spelen”, vertelt de Braziliaan in gesprek met GQ France. “Ik heb al met geweldige spelers als Messi en Mbappé gespeeld, maar ik heb nog niet met Cristiano Ronaldo gespeeld.” Het is nog niet zeker dat Cristiano Ronaldo volgend seizoen nog bij Juventus speelt, aangezien de kans groot is dat ze zich niet voor de Champions League gaan kwalificeren.

Het artikel gaat verder na deze advertentie
Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo met een jonge Kylian Mbappé

De Portugese superster wordt al sinds afgelopen zomer in verband gebracht met een transfer naar PSG. De Fransen lijken één van de weinige clubs die hem kunnen betalen. Ook Lionel Messi zou in beeld zijn bij Paris, die deze zomer transfervrij is. Hij zou een eventuele opvolger van Kylian Mbappé kunnen zijn, die nog niet heeft bijgetekend. Neymar tekende afgelopen week wél bij, tot medio 2025.

Bekijk een videoTotal
0
Share