Manchester City

Manchester City-speler ontslaat Social Media team na deze tweet

Manchester City-middenvelder Phil Foden heeft per direct afscheid genomen van het bedrijf dat zijn social media-accounts beheerde. De 20-jarige zou ‘woedend’ zijn nadat het bedrijf achter zijn accounts, Ten Toes Media, Mbappé ‘uitdaagde’ via een tweet.

“Ben je er klaar voor?”

De tweet is inmiddels van zijn Twitter account verwijderd. In de tweet werd Mbappé getagd en erbij geschreven: “Ben je er klaar voor?” Foden leek niet blij te zijn met de uitdagende toon van de tweet, vlak nadat hij met zijn elftal Borussia Dortmund uitschakelde in de kwartfinale van de Champions League.

De inmiddels verwijderde tweet op het account van Phil Foden.

Het bedrijf in een statement inmiddels gereageerd op het incident. “We betreuren de huidige situatie. Sinds dit bedrijf is opgericht hebben we in het proces vastgesteld dat ieder bericht door onze cliënten – zonder enige uitzonderingen – moet worden goedgekeurd. Dit is, na vier jaar nog steeds iedere dag het geval, en dus ook nu.”

Het bedrijf sluit het bericht echter toch positief af. “Phil Foden is een speciaal persoon en voetballer en we wensen hem het allerbeste.”

Phil Foden tegen Borussia DortmundTotal
0
Share