Engeland

Twee spelers selectie Engeland uitgezet na déze actie met vrouwen

Phil Foden en Mason Greenwood zijn volgens verschillende Engelse media uit de selectie gezet. De twee jonge spelers ontbraken maandag op de training van de nationale ploeg, vanwege een bijzondere reden.

In IJsland zijn beelden opgedoken waaruit blijkt dat Foden en Greenwood na de eerste Nations League-wedstrijd van zaterdag tegen IJsland (0-1) in het spelershotel bezoek hebben gehad van vrouwen. En dat is niet alleen tegen de IJslandse coronavoorschriften, maar ook van de voetbalbond van Engeland, de FA. Volgens die protocollen mogen de spelers buiten hun ploeggenoten om geen contact hebben met andere mensen, zelfs niet met gezinsleden.

Foden en Greenwood zullen volgens The Daily Mail en The Daily Mirror maandag niet meereizen naar Denemarken voor de tweede Nations League wedstrijd dinsdagavond. Dit zal bondscoach Gareth Southgate volgens de Engelse kranten op korte termijn bekend maken. De FA is volgens de BBC een onderzoek gestart.

Zaterdag maakten de talentvolle spelers Foden (20) en Greenwood (18) nog hun debuut voor Engeland. De vraag is of ze hierna nog een wedstrijd voor Engeland zullen spelen.Total
0
Share