Rionegro Aguilas

Colombiaans team speelt duel met twee keepers in 3-2-1 formatie

Een bijzonder tafereel speelde zich afgelopen zondag op het hoogste niveau in Colombia af. Degradatiekandidaat Rionegro Aguilas startte de wedstrijd tegen middenmoter Boyacá Chicó noodgedwongen met slechts zeven spelers, vanwege een gigantische coronauitbraak in de selectie. Rionegro Aguilas speelde in een 3-2-1 formatie.

Heel lang 0-0

Met een reservekeeper als centrale verdediger én een debutant in de formatie, begon Rionegro Aguilas een belangrijke wedstrijd tegen Boyacá Chicó. Degradatie was en is namelijk nog steeds mogelijk voor Rionegro Aguilas, dat de zeventiende plek bezit. Het hielp dan ook niet dat er maar liefst 22 spelers besmet waren met het coronavirus.

De thuisploeg hield ondanks dat ze met vier man minder speelde, het uitspelende team maar liefst 57 minuten lang op 0-0. Daarna ging het hard en scoorde Boyacá Chicó drie keer in twintig minuten tijd. In minuut 79 raakte het thuisspelende team zelfs nog een speler kwijt, na een blessure. De wedstrijd werd echter direct stopgezet aangezien een minimum van zeven spelers nodig is. Boyacá Chicó won daardoor met 0-3.

Bekijk hier de wedstrijdTotal
0
Share