Manchester United

Tenues Manchester United met nieuwe shirtsponsor lekken uit

Alle drie de nieuwe tenues van Manchester United zijn uitgelekt. Footy Headlines, die ook achter de lekken van Arsenal en Chelsea zat, heeft de tenues van The Red Devils op hun website geplaatst. Op de shirts is het nieuwe logo van Teamviewer te zien, die vanaf volgend seizoen de nieuwe shirtsponsor is.

Simpel, maar strak nieuw thuisshirt

Het thuisshirt lijkt redelijk standaard, met een rode kleur en de bekende witte strepen van Adidas. Ook het logo van Teamviewer is in het wit, waardoor het shirt er strak en elegant uit zien. De fans lijken er erg tevreden over. “Dag bankrekening”, schrijft een supporter op Twitter.

Het vermeende nieuwe thuisshirt van Manchester United voor volgend seizoen. Bron: Footy Headlines

Inspiratie van 1991-93 uitshirt

Het nieuwe uitshirt lijkt geïnspireerd te worden door het uitshirt uit 1991-93. Dat shirt werd maar liefst twee seizoenen gedragen en waren erg succesvol: in 1992 werden ze tweede in de competitie en 1993 werden ze kampioen, voor het eerst in het nieuw opgerichte Premier League. Ook wonnen ze de League Cup, Europa Cup II (nu Europa League) en UEFA Supercup.

Het nieuwe uitshirt, geïnspireerd door het uittenue uit 1991-93. Bron: Footy Headlines

Derde tenue, opvallende kleuren

Het derde tenue komt in een opvallende kleurenmix: donkerblauw en geel. Smaken verschillen, maar menig fan lijkt het mooi te vinden. “Alle drie zijn prachtig. Het wordt volgend seizoen een moeilijke beslissing.”

Een opvallende kleurenmix, donkerblauw en geel. Bron: Footy Headlines

Bekijk andere hoeken van de shirtsTotal
0
Share