Madelene Wright

Onlyfans-ster Madelene Wright wil terugkeren als voetbalster

Onlyfans-ster Madelene Wright wil terugkeren in het voetbal, zo maakte ze gister op haar Instagram account bekend. De 22-jarige Engelse schoonheid stopte in december voorlopig met voetbal, nadat ze ontslagen werd door Charlton Athletic. Hierna trok ze de stoute schoenen aan en begon ze een Onlyfans account.

Bij de Londense voetbalclub werd Wright ontslagen vanwege verschillende controversiële incidenten. Zo lekten er filmpjes uit waarin Wright op een feestje een lachgas ballonnetjes inhaleerde en waarin ze met champagne achter het stuur zat. De Londense club zette haar per direct op straat.


Sindsdien was ze niet meer op het voetbalveld te bewonderen, maar schaars gekleed op 18+ platform Onlyfans. Voor 38 euro per maand kunnen volgers Wright intieme beelden van haar bekijken. Via dit sociale media-platform verkopen mensen seksueel getinte beelden van zichzelf in ruil voor geld.

Maar Wright is nu weer op het voetbalveld te zien, al heeft ze nog geen club. “Ik begin weer met trainen. Ik ben nerveus, maar ook opgewonden om mijn voetbalschoenen weer aan te trekken”, zo schrijft ze op haar Instagram.

Meer zien van Madelene Wright?

Bron: Instagram / @madelene_wright


Total
0
Share