Gareth Bale

“Ik mag niet weg van Real Madrid”

Gareth Bale heeft uitgebreid in een interview met Sky Sports over zijn situatie bij Real Madrid verteld. De 31-jarige aanvaller lijkt op een dood spoor te zitten bij Real Madrid. Hij speelt weinig, maar zegt dat zijn club meerdere keren een transfer geblokkeerd heeft. Hij heeft nog een contract tot medio 2022 bij Real Madrid.

Bale is terug in Wales voor de interlandbreak en geeft aan dat dat hem goed doet. “Iedereen weet dat ik graag voor Wales speel. Het is heerlijk om ergens te zijn waar de waardering en steun van de supporters groot is, wat er ook gebeurt.”

Hiermee lijkt hij te doelen op dat hij geen vertrouwen voelt in Madrid. Er speelt nu niks, maar hij sluit een transfer niet uit. “Mocht de mogelijkheid zich voordoen, dan ga ik daar zeker naar kijken. Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren, de transferperiode is nog open tot 5 oktober en daarna komen er nog wel een paar transferperiodes. De club beslist uiteindelijk over mijn toekomst.”

Bale wilde vorig jaar januari vertrekken, maar op het laatste moment trok Real Madrid de stekker eruit. “Er lag toentertijd een mooie uitdaging in het verschiet, maar Madrid cancelde op het laatste moment alles. Zo zijn er meer voorbeelden van mislukte transfers. Real wil mij simpelweg niet laten gaan. Ik ben machteloos, de club neemt uiteindelijk de beslissing. Ik kan alleen maar mijn best blijven doen en hopen dat er nog iets voorbijkomt. Ik ben gemotiveerd en wil graag nog een paar jaar voetballen.”Total
0
Share