Frenkie de Jong

Frenkie de Jong reageert op commotie FC Barcelona en Messi

Frenkie de Jong heeft voor het eerst gereageerd op de hele situatie bij Barcelona en alle commotie rondom Lionel Messi. De middenvelder is terug in Nederland voor de interlandperiode en reageert voor de camera’s van de NOS op hoe het nu bij de Catalaanse topclub gaat.

“Het is een chaos, er is veel gaande. Geen kampioen, geen Champions League gewonnen, twee trainers ontslagen in twee jaar…”

In zijn eerste jaar ging het goed fout bij Barça: Real Madrid werd landskampioen, Bayern München won met 2-8 in de kwartfinale van de Champions League en sterspeler Messi wil weg.

De Jong hoopt volgend seizoen nog met Messi samen te spelen, maar heeft nog met niemand gesproken. “Dus ik weet oprecht niet hoe het zit. Maar als Messi echt vertrekt, zal dat een enorme klap zijn voor het team en de club. Als ik na deze interlands terugkom, zie ik wel wat er is gebeurd bij de club.”

In een interview met FOX Sports wordt er gevraagd wat hij allemaal meekrijgt: “Ik volg het natuurlijk wel. Ook als ik het niet zou willen volgen, krijg ik het waarschijnlijk nog mee. Of Messi nog in de groepsapp zit? Ja”, lacht de Oranje-middenvelder. “Ik heb hem niet gebeld. Ik denk dat genoeg mensen wat van hem willen weten. Ik heb niet zo’n goede relatie met hem dat ik hem bel en vraag hoe het zit.”Total
0
Share