Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Italiaanse politie start onderzoek naar Ronaldo en zijn vriendin

Woensdag werd Georgina Rodriguez 27 jaar en samen met haar partner vierde ze het in het skigebied Courmayeur, niet ver van de Franse grens. Daarmee zouden ze de coronaregels hebben overtreden.

Onderzoek


De Italiaanse politie heeft een onderzoek ingesteld naar Cristiano Ronaldo en zijn partner. Het is namelijk verboden om de oranje zones van Italië, op dit moment bijna het hele land, je eigen regio te verlaten. Sterker nog: burgers mogen alleen hun eigen gemeente verlaten als ze daar een goede reden voor hebben, zoals werk of een medische noodzaak. Ook Piemonte, waar de steraanvaller van Juventus met vriendin in de heuvels buiten Turijn woont, is een oranje zone. Net als waar hij naar toe ging.

Tweede overtreding

Het zou niet de eerste keer zijn dat de aanvaller van Juventus de regels overtrad. De superster testte in oktober positief op het virus, terwijl hij voor interlands in thuisland Portugal was. In plaats van zijn verplichte isolement daar volledig uit te zitten, nam Ronaldo (ongeoorloofd) een privéjet naar Turijn om daar zijn periode van afzondering te voltooien. De Italiaanse minister van Sport, Vincenzo Spadafora, sprak er schande van. Uiteindelijk werd Ronaldo niet gestraft.

Bekijk de beelden hier
Total
0
Share