Sébastien Haller

Dit recordsalaris krijgt Sébastien Haller bij Ajax

Ronald de Boer heeft zojuist bekend gemaakt wat Sébastien Haller bij Ajax gaat verdienen. De recordaankoop van de Eredivisie gaat ook de geschiedenisboeken in als speler met het hoogste salaris.

Het is niet exact bekend wie nu het hoogste salaris heeft in Nederland, maar dat zal waarschijnlijk een speler van Ajax zijn. Daley Blind en Dusan Tadic zijn op dit moment de grootverdieners in de eredivisie.

Knettergek

Ronald de Boer vertelde in de studio van ESPN dat Sébastien Haller rond de zes miljoen euro per jaar gaat verdienen. Kenneth Perez was verrast. “Echt?! Zes miljoen? Hij wil heel graag weg daar. Dan neem je toch niet per se je salaris mee? Als ze dat betalen, zijn ze knettergek. Knettergek.”


Hij legt ook uit waarom hij dat denkt. “Ik had het niet gedaan. Je speelt nu Europa League en daarin red je het wel met deze spitsen. In de competitie ben je verwikkeld in een strijd met PSV, dat moet ook kunnen lukken. Ze laten eigenlijk aan de andere clubs zien: wij kunnen ons dit veroorloven”, aldus Perez.

Marc Overmars reageert

“Jullie experts denken altijd zoveel te weten. Het is niet belangrijk”, reageert de directeur voetbalzaken in gesprek met ESPN op de vraag over de hoogte van het salaris. “Onder aan de streep kun je je afvragen of het goed of niet goed is geweest, maar als je niks doet, gebeurt er sowieso niks en dat is achteruitgang. Het is wel iets meer dan in de tijd dat Ronald bij Ajax zat.”

Sébastien Haller geeft zijn eerste interview
Total
0
Share