Coronavirus

Foto uitgelekt van Premier League-spelers die ‘corona-party’ hebben

Er is een foto uitgelekt waarin spelers van onder andere Tottenham Hotspur en West Ham United duidelijk de corona-regels niet serieus nemen op een kerstfeest.

Bron: The Sun

Onder andere Spurs-spelers Lo Celso, Erik Lamela en Sergio Reguilon zijn te zien op de foto met hun partners. Ook West Ham-speler Manuel Lanzini is te zien op de foto van het kerstfeest.

Foto zelf online gezet

De foto werd online gezet door één van de familieleden op de foto, het is niet bekend wie. Nadat de foto online werd gezet door diegene werd zijn of haar account snel privé gemaakt.


Excuses en straf

West Ham-speler Manuel Lanzini heeft in een Tweet zijn excuses aangeboden.

De foto zou bij Lo Celso gemaakt zijn, te zien aan de achtergrond. Op het feestje zouden minimaal 18 mensen aanwezig zijn: de vier spelers, 11 andere mensen, en drie kinderen.

Tottenham Hotspur liet in een statement ook al weten ‘erg teleurgesteld’ te zijn.

“De regels zijn duidelijk en er zijn geen uitzonderingen. We helpen onze spelers vaak onthouden dat ze een voorbeeldfunctie hebben en dat dergelijk gedrag niet door de beugel kan. We zullen het intern verder afhandelen.”

Ook trainer José Mourinho kon niet lachen met het voorval. “Dit was een negatieve verrassing”, zei hij na de 3-0-zege, vandaag op Leeds United.

Trainer Jose Mourinho reageert op het incident
Total
0
Share