Lionel Messi en Luis Suárez

‘Lionel Messi en Luis Suárez willen bij DEZE club samen afsluiten’

Catalunya Radio heeft onthuld dat Lionel Messi en Luis Suárez weer in de toekomst samen willen spelen. De twee voetbalvrienden overwegen om in de toekomst gezamenlijk voor het pas opgerichte Inter Miami uit te komen.

Inter Miami werd twee jaar geleden opgericht door David Beckham en speelt sinds dit seizoen voor het eerst in de Major League Soccer.

Suárez kwam in 2014 over van Liverpool naar Barcelona en werd al snel bevriend met Messi. Binnen en buiten het veld om waren de twee dikke vrienden en ook de families trokken veel met elkaar op. Afgelopen zomer moest Suárez gedwongen vertrekken uit Barcelona en dat viel bij beide erg zwaar. Messi vertelde in een interview aan La Sexta dat hij het ‘bizar’ vond. “Hij vertrok gratis, de club kocht zijn contract af en hij tekende bij een club die dezelfde doelstellingen als Barcelona nastreeft.”

Messi gaf in hetzelfde interview ook toe dat hij altijd de droom heeft gehad om in de Verenigde Staten te wonen. “Ik ben daar benieuwd hoe het wonen daar is. En ik wil meemaken hoe de Major League Soccer is. Maar momenteel ligt mijn focus op de komende zes maanden en denk ik niet aan wat er na dit seizoen zou kunnen gebeuren. Het zou niet goed zijn als ik nu zou zeggen wat ik ga doen. Dat weet ik ook nog niet.”

Miami is geen onbekend terrein voor Messi en Suárez. De Argentijn bezit een appartement in Sunny Isles Beach en de familie Suárez kwam de voorbije jaren regelmatig in Florida. Ook zou reizen naar hun vaderland voor beiden een stuk makkelijker zijn.

Catalunya Radio plaatst dat Messi en Suárez niet eerder dan medio 2022 samen zullen spelen. Het contract van Suárez loopt in 2022 af en die van Messi in 2021, maar beiden zouden waarschijnlijk pas na het WK in 2022 buiten Europa willen spelen.

Check hier hoe Inter Miami door David Beckham werd opgericht:
Total
0
Share