Lionel Messi

Lionel Messi: “Een droom om in Amerika te spelen”

Lionel Messi heeft in een uitgebreid interview met Spaanse krant La Sexta zijn toekomst besproken en vertelt daarin dat het zijn droom is om ooit in de Verenigde Staten te voetballen.

Messi speelt al zijn hele carrière voor FC Barcelona maar sinds afgelopen zomer is de relatie tussen hem en zijn club gespannen. Zo wilde hij afgelopen zomer vertrekken door middel van een speciale clausule. Echter liet de club hem niet gaan en hield Messi hem aan zijn contract.

Over zijn toekomst zei Messi het volgende: “Het zou nu niet slim zijn om te zeggen wat ik na dit seizoen ga doen, want dat weet ik gewoon nog niet. Ik wacht tot het seizoen afgelopen is en zal in de tussentijd niet praten met andere clubs over een transfervrije overstap.”

Hij onthult in het interview een opvallende droom: “Een van mijn dromen is om ooit in de Amerikaanse MLS te spelen en in de Verenigde Staten te leven. Maar ik weet niet of en wanneer dat gaat gebeuren.”

Messi heeft nog een contract tot medio 2021, maar het is dus nog onbekend of hij zijn contract verlengt of zijn ‘droom’ waar gaat maken.Total
0
Share