Quincy Promes

Advocaat van neef Quincy Promes onthult nieuwe details

Yehudi Moszkowic, advocaat van de neef van Promes, onthult woensdag nieuwe details over het incident dat in juli plaatsvond.

Volgens Moszkowicz zijn er drie getuigen die kunnen bevestigen dat het slachtoffer is neergestoken door Quincy Promes. Laatstgenoemde ontkent schuldig te zijn.

“Mijn cliënt had oprecht tot het moment dat hij werd aangevallen geen idee over eventuele onmin. Sterker nog: hij was uitgenodigd door de zijde van Promes voor het feestje”, vertelt Moszkowicz aan RTL Boulevard. “Ze hebben nog gezellig een dansje gemaakt op het feestje, een borrel gedronken, mijn cliënt en de heer Promes. Er zijn ook nog foto’s gemaakt. Er was geen vuiltje aan de lucht. Tot het moment dat hij de aftocht wilde gaan blazen van het feestje en hij werd aangevallen”, vertelt de advocaat van het slachtoffer.

Het slachtoffer liep een flinke steekwond op in zijn knie. Het is mogelijk dat hij nooit meer kan lopen. Promes werd twee weken geleden gearresteerd, maar kwam weer op vrije voeten en voetbalde afgelopen zondag weer bij zijn club, Ajax.

Promes heeft na het incident niets meer van zich laten horen.”In de dagen daarna is het ijselijk stil geweest aan de zijde van Promes. Mijn cliënt had wel verwacht dat iemand hem zou opbellen en zou vragen hoe gaat het met je, dat is niet gebeurd”, vertelt de advocaat.

Volgens Moszkowicz heeft zijn cliënt nog enig gelukkig gehad: “Wanneer het mes nog wat hoger was geplaatst, had eventueel de slagader van het been van mijn cliënt geraakt kunnen worden en dan had hij het misschien niet overleefd”, sluit hij af.

Een week geleden liet Gerard Spong, de advocaat van Promes, aan De Telegraaf weten dat de aanvaller aanwezig was tijdens het feest. Het kamp-Promes ontkent echter dat hij degene is die heeft gestoken. Men heeft een verzoek gedaan om getuigen te laten verhoren die zouden kunnen bevestigen dat de aanvaller van Ajax niet degene is die heeft gestoken.
Total
0
Share