Bal

Voetballer spuugt in gezicht tegenstander en staat zware straf te wachten

Borussia Monchengladbach-aanvaller Marcus Thuram, zoon van de legendarische Franse WK-winnaar Lilian Thuram, werd zaterdagavond van het veld gestuurd omdat hij in het gezicht van een tegenstander spuugde.

[wbcr_html_snippet id=”3891″ title=”Artikel mid ad”]

Uiteraard weegt dit al heel zwaar, maar midden in deze coronapandemie wordt het nóg zwaarder gewogen. De Duitse club geeft de 23-jarige aanvaller al een flinke straf Thuram moet als boete een maandsalaris inleveren bij Borussia Mönchengladbach, zo maakt de Duitse club zondagmiddag bekend. Het bedrag zal worden overgemaakt naar een goed doel. De club vreest echter wel dat Thuram een langdurige schorsing krijgt.

Thuram en tegenstander Stefan Posch kregen een meningsverschil op het veld, waarbij de eerste besloot naar zijn tegenstander te spugen. Posch zelf kreeg van zijn kant een gele kaart en Thuram werd weggestuurd.

Check het moment hier:

Thuram bood zaterdagavond via Twitter zijn excuses aan na zijn rode kaart tegen Hoffenheim. “Er is vandaag iets gebeurd dat niet bij mijn karakter hoort en nooit had mogen gebeuren. Ik heb op een verkeerde manier gereageerd op een tegenstander, waarna iets per ongeluk gebeurde. Dit was niet de bedoeling”, aldus de weggestuurde aanvaller. “Ik bied aan iedereen mijn excuses aan: aan Stefan Posch, mijn ploeggenoten, mijn tegenstanders, mijn familie en iedereen die mijn reactie heeft gezien. Ik accepteer uiteraard alle consequenties die deze actie met zich mee zal brengen”, aldus Thuram.Total
0
Share