Paul Pogba

Zaakwaarnemer Paul Pogba: ‘Tijd bij Manchester United is voorbij’

Paul Pogba’s zaakwaarnemer Mino Raiola heeft aangekondigd dat de tijd van de middenvelder bij Manchester United ‘voorbij’ is. Het huidige contract van Pogba zou aan het einde van dit seizoen aflopen, maar United heeft een optie gebruikt om het met nog eens 12 maanden te verlengen, wat betekent dat de Fransman tot 2022 aan de club gebonden is.

De zaakwaarnemer van Pogba waas echter niet te sproken over de weigering van United om te gaan zitten voor contractonderhandelingen, voordat ze de clausule activeerden.

Vandaag heeft de half-Nederlandse Raiola in een interview met Tuttosport aangegeven dat de toekomst van Pogba niet in Manchester ligt.

“Ik kan zeggen dat het voorbij is voor Paul Pogba bij Manchester United”, zei Raiola.

Het volledige interview van de agent wordt dinsdag uitgegeven, op de dag van de cruciale Champions League-wedstrijd van United tegen RB Leipzig. United mag niet verliezen, anders is het uitgeschakeld in de Champions League.

Pogba keerde in 2016 terug van Juventus naar United voor een toenmalig wereldrecord van 100 miljoen euro. Hij is in de afgelopen drie jaar consequent in verband gebracht met een vertrek bij The Red Devils. Dat vertrek lijkt er dus te komen.Total
0
Share