Bruno Fernandes

Manchester United wil verlengen: dit kan Bruno Fernandes gaan verdienen

Manchester United biedt Bruno Fernandes een enorme loonsverhoging in een nieuw contract aan na zijn geweldige start op Old Trafford, volgens de Engelse media. The Red Devils gaven afgelopen januari zo’n 55 miljoen euro uit om de 26-jarige Portugese middenvelder van Sporting CP over te nemen.

Bijna een jaar later staat de teller inmiddels op 22 doelpunten en 14 assists in 38 wedstrijden voor Manchester United. Daarnaast is het spel enorm vooruitgegaan.

Reden genoeg voor Solksjaer en het bestuur van United om zijn contract te verbeteren en verlengen. Afgelopen januari tekende hij een contract voor 4,5 jaar en verdient zo’n €110.000 per week.

Volgens The Daily Mirror is United nu klaar om het loon van Fernandes te verdubbelen: €220.000 per week, ondanks dat hij nog geen jaar in Manchester voetbalt. De reden hiervoor is ‘om hem te belonen voor zijn uitstekende prestaties en om andere clubs af te schrikken’, zo schrijft de Engelse krant.


Met Fernandes’ loonsverhoging naar €220.000 per week zou hij nog steeds aanzienlijk achterblijven bij de best verdienende sterren van United, zoals David de Gea en Paul Pogba, die respectievelijk €385.000 per week en €330.000 per week verdienen. Uiteraard komt dat ook omdat zij al langer voor de club spelen.Total
0
Share