Engelse speler ontslagen na gebruiken lachgas en drinken in Range Rover

Madelene Wright is door Charlton Athletic ontslagen nadat ze op een feestje was gezien waar ze uit een ballon inhaleerde én omdat ze champagne dronk terwijl ze achter het stuur van haar Range Rover zat. Dat onthulde Daily Star, die ook Snapchat video’s in hun bezit hebben.

Madelene Wright
Bron: Instagram

De 22-jarige is op Snapchat video’s gespot op een feestje met vrienden, waaronder zij en een aantal mensen ‘uit een ballon inhaleren’.

Een tweede video gaat rond waarin te zien is dat ze champagne drinkt terwijl ze in luxe Range Rover rijdt.

Nadat de clips bij haar club Charlton Athletic – wat op het tweede niveau in Engeland speelt – terecht kwamen, is ze per direct van de loonlijst geschrapt en op straat gezet.

Een woordvoerder vertelde het volgende aan SunSport: “De club werd op de hoogte gebracht van de video en onderzocht het incident snel. Als club zijn we teleurgesteld over het gedrag dat niet overeenkomt met de normen die het team hooghoudt. Ondanks dat de speler spijt heeft, heeft ze de club per direct verlaten.”

Wright was vorig jaar ook al (op een verkeerde manier) viraal gegaan, nadat ze in oktober onderzocht werd door haar voormalige club Millwall. In een video is te zien hoe ze haar hond met twee handen vasthoudt terwijl ze aan het rijden is.

Check de beelden hier:


De 22-jarige is nu dus clubloos, maar wellicht zit er wel een andere carrière in voor de Engelse, aangezien ze er zeker niet verkeerd uit ziet!

Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Instagram
Madelene Wright
Bron: Instagram
Madelene Wright
Bron: Instagram


Total
0
Share