Tagliafico

Tagliafico verlengt contract bij Ajax, kans op vertrek nog steeds aanwezig

Nicolás Tagliafico heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd, zo maken de Amsterdammers bekend. Het huidige contract liep tot 2022, maar nu dus met 2023. Er is nog wel een kans dat hij voortijdig vertrekt.

Zaakwaarnemer Ricardo Schlieper sluit niet uit dat hij in de winter alsnog vertrekt bij Ajax. “Uiteraard”, antwoordt Schlieper vrijdag op die vraag van FC Inter News. De vraag erna was of hij bij een bod van 25 miljoen euro vertrekt. “Ik kan niet op specifieke bedragen ingaan, maar aan een dergelijk verzoek zal Ajax niet voldoen.”

Schlieper verklaart waarom Tagliafico afgelopen zomer niet bij Ajax vertrok, ondanks serieuze interesse vanuit het buitenland. “Veel clubs volgden hem, maar de coronacrisis heeft enorm veel invloed gehad op de transfermarkt, waardoor het voor veel spelers niet mogelijk is geweest om een transfer te maken.” Schlieper ontkent niet dat het geïnteresseerde Internazionale een optie is voor Tagliafico. “We volgen alle Europese topcompetities met veel interesse en de Italiaanse competitie hoort daar zeker bij.”

Tagliafico speelt sinds januari 2018 voor Ajax en staat bijna drie jaar later op 111 officiële wedstrijden, waarin hij twaalf doelpunten maakte. De linksback won in 2019 de landstitel, de TOTO KNVB Beker en enkele maanden later ook de Johan Cruijff Schaal met Ajax.Total
0
Share