Royson Drenthe

Royston Drenthe is miljoenen euro’s kwijt en is failliet verklaard

Royston Drenthe is dinsdag door de rechtbank in Breda failliet verklaard. De oud-speler van onder meer Feyenoord, Real Madrid en Everton verdiende vele miljoenen tijdens zijn carrière, maar lijkt alles kwijt te zijn.

Drenthe laat weten ‘niet zo snel te schrikken van bepaalde dingen’ en vermoedt dat het komt doordat hij niet op een zitting is verschenen. “Ik ken de ins en outs niet en ik weet niet exact wat er aan de hand is, maar als dit is wat ik denk dat het is, is het niet zo belangrijk. Ik lig altijd onder een vergrootglas, maar het zal opgelost worden zoals het hoort.”

De 33-jarige Rotterdammer, die nu bij Kozakken Boys speelt, stapte in de zomer van 2007 voor veertien miljoen euro over van Feyenoord naar Real Madrid, waar hij drie miljoen euro per jaar zou hebben verdiend. Tegen Quote vertelde Drenthe in 2017 dat hij miljoenen was misgelopen doordat hij niets op papier had staan met zaakwaarnemer Sigi Lens en alles op vertrouwen ging. “Ik wist alleen dat ik in mijn eerste seizoen 1,8 miljoen euro ging verdienen, verder niets. Vanaf toen had hij alles in de hand, zó sneaky.”Total
0
Share