Raul Jiménez

Raul Jiménez heeft een schedelbreuk door KEIHARDE botsing met David Luiz

Raúl Jiménez heeft zondagavond een schedelbreuk overgehouden aan de harde botsing met David Luiz tijdens het duel van Wolverhampton Wanderers met Arsenal (1-2). The Wolves melden dat zojuist nadat de Mexicaanse aanvaller succesvol is geopereerd. De komende periode staat voor de uitgevallen Jiménez in het teken van herstellen.

“Het gaat goed met Raul nadat hij gisteren is geopereerd in een ziekenhuis in Londen”, zo valt te staat er op de website van Wolverhampton Wanderers in hun verklaring. “Hij heeft al contact gehad met zijn partner Daniela en moet nu vooral rusten. Hij zal onder observatie blijven terwijl hij begint aan zijn herstel. De club is de medische staf van Arsenal, de zorgmedewerkers, de medewerkers in het ziekenhuis en de artsen zeer dankbaar voor hun snelle handelen.”

David Luiz en Jiménez knalden na een paar minuten met de hoofden tegen elkaar na een hoekschop van Willian en de Mexicaan kwam er het slechtst van af. De spits van the Wolves bleef bewusteloos op de grond liggen en moest uiteindelijk per brancard van het veld gedragen worden. David Luiz kon het duel met een grote bandage om zijn hoofd hervatten, maar werd in de rust alsnog vervangen door Rob Holding.

Check de keiharde botsing hier:
Total
0
Share