Diego Maradona kist

Man maakt selfie bij open kist Diego Maradona

Een medewerker van de uitvaartonderneming die verantwoordelijk is voor de uitvaart van Diego Maradona heeft een selfie gemaakt bij de open kist van de oud-sterspeler. Hij is per direct ontslagen.

De advocaat van Maradona, Matias Morla, is woedend. “Ik zal de schurk die deze foto heeft gemaakt van Diego Maradona persoonlijk vinden”, schrijft Morla in een verklaring op Twitter. “Iemand die verantwoordelijk is voor een dergelijke laffe daad zal daarvoor moeten boeten.”

Het Argentijnse medium TNT Sport meldt dat Maradona toestemming heeft gegeven om zijn lichaam te laten balsemen en tentoon te stellen voor het publiek. Zijn lichaam lag opgebaard in het presidentieel paleis in Buenos Aires en duizenden mensen bewezen hem de laatste eer. Wegens drukte werd de uitvaart vervolgens met enkele uren uitgesteld.

Bron: Tgcom24

Maradona is begraven op op begraafplaats Jardin de Paz (Tuin van Vrede) in Buenos Aires, bij zijn ouders. Bij de ceremonie mochten alleen familieleden en een aantal vrienden aanwezig zijn. De auto met de kist werd onder strenge beveiliging naar binnen gereden, terwijl buiten de begraafplaats duizenden mensen zich hadden verzameld. Veel bewonderaars, meestal met vlaggen, probeerden nog een glimp op te vangen van de grafkist van Maradona.


Bron: Zazoom Social News


Total
0
Share