Diego Maradona en advocaat

Advocaat Diego Maradona stelt onderzoek in: dit ging er mis

De advocaat van Diego Maradona, Matías Morla, wil dat er een onderzoek komt naar het personeel dat de Argentijn moest verzorgen. Volgens hem zijn er meerdere grote fouten gemaakt rond de dood van Maradona.

Woensdagmiddag overleed Maradona aan de gevolgen van een hartaanval. Morla is woedend over de wijze waarop zijn cliënt en vriend werd behandeld. “Onverklaarbaar dat er gedurende twaalf uur niemand van het verzorgend personeel niemand naar hem omkeek”, plaatst hij op Instagram. “Een ziekenwagen deed er meer dan een half uur over om ter plaatse te komen. Dat is criminele idioterie!”

De advocaat zegt dan ook een onderzoek in te stellen naar de gebeurtenissen op de sterfdag van Pluisje. “Dit kan ik niet zomaar laten gebeuren en ik zal er dan ook voor zorgen dat dit tot de bodem onderzocht zal gaan worden. Zoals Diego altijd tegen me zei: ‘Jij bent mijn soldaat. Handel zonder genade.'”


De advocaat zegt dan ook een onderzoek in te stellen naar de gebeurtenissen op de sterfdag van de Argentijn. “Dit kan ik niet zomaar laten gebeuren en ik zal er dan ook voor zorgen dat dit tot de boden onderzocht zal gaan worden. Zoals Diego altijd tegen me zei: ‘Jij bent mijn soldaat. Handel zonder genade.'”

In zijn statement staat Morla ook stil bij zijn verdriet. “Ik voel in mijn hart het heengaan van een vriend die ik tot de laatste dagen van zijn leven heb mogen eren met mijn loyaliteit en gezelschap. Ik heb persoonlijk afscheid van hem kunnen nemen en ik hoop dat de wake een intiem moment mag worden. Hij was geweldig, de beste voetballer die er ooit geweest is en een eerlijk mens. Rust in vrede, mijn broer.”Total
0
Share