Wilfred Genee

Wilfred Genee wordt gestalkt: ‘Midden in de nacht ook’

Wilfred Genee maakte vanmiddag bekend dat hij sinds juni gestalkt wordt. De presentator van Veronica Inside wordt sinds de ‘racisme-rel’ in juni lastiggevallen, zo vertelt hij bij Radio Veronica. “Mensen hebben mijn telefoonnummer online gezet, dus ik word heel vaak in van die gekke appgroepen gezet. Dat ik denk: waar zit ik nou weer in?”

Een nieuw telefoonnummer nemen heeft volgens Genee geen zin. “Dat is binnen de kortste keren ook weer bekend”, aldus de 53-jarige. “Het heeft geen enkel nut, zoek het uit. Ik heb inmiddels 58 stalkers in mijn telefoon staan. Heel veel van die gasten bellen ook met nummerherkenning, dan staat er ‘Stalker 21′”, lacht hij.

Één van zijn sidekicks vertelt dat je nummers kunt blokkeren. “Echt waar? Dan ga ik dat straks eens even doen.” Genee beantwoordt de telefoontjes ook weleens. “Ik krijg ze dan aan de lijn: ‘Hey, Geneetje!!’ Middenin de nacht ook. Dan heb ik hem altijd uitstaan, en zie ik dat er ook weer vier of vijf stalkers gebeld hebben.”

Eind juni maakte Genee bekend dat hij thuis ook lastig was gevallen. “Ik kreeg een kaartje thuis van een man of de echte Judas nu wilde opstaan”, zei hij destijds. “Het kaartje was naar mijn huis toegestuurd en hadden mijn kinderen ook uit de brievenbus kunnen halen. Het was anoniem. Als je dit doet, zet dan even je naam erbij. Dan kan ik je terugbellen en kunnen we er even over praten.”Total
0
Share