Wanda Metropolitano

Atlético Madrid boos door uitgelekte foto van Luis Suárez

Atlético Madrid is boos op de Uruguayaanse voetbalbond (AUF), vanwege het niet naleven van de coronaregels. Tijdens de interlandperiode was er een gigantische corona uitbraak bij het nationale elftal van Uruguay, maar liefst zestien spelers testte positief: ook Atlético-spelers Luis Suárez en Lucas Torreira.

Er is nu een foto uitgelekt door Marca, waarop duidelijk is te zien dat de spelers zich niet aan de coronaregels houden. Negen spelers, waaronder Suárez en Torreira, zijn samen aan het barbecueën zonder het afstand houden van elkaar en het dragen van mondmaskers.

https://twitter.com/UruguayanHeroes/status/1329419146908610560

Voorzitter Cerezo van Atlético Madrid is niet blij met de foto. “Als ik de foto’s bekijk is er totaal geen sprake van controle geweest”, zegt hij tegenover El Larguero. “We zijn boos en bezorgd, zeker gezien de goede prestaties van de twee spelers en de vorm waarin ze verkeren. Het is moeilijk te accepteren dat ze nu niet kunnen spelen voor ons.”

Atlético Madrid speelt aanstaande zaterdag tegen Barcelona. “Er staat veel op het spel”, weet Cerezo. “We hebben een risico genomen met spelers en nu kunnen we ze niet opstellen. De waarheid is dat we nu een nadeel hebben, maar we zijn ervan overtuigd dat onze spelers en coaches een goed resultaat kunnen neerzetten tegen Barcelona.”Total
0
Share