Manchester United

‘Manchester United heeft opvolger al benaderd’

Manchester Evening News meldt zojuist dat er een opvolger van Ole Gunnar Solskjaer, trainer van Manchester United is benaderd. Mauricio Pochettino zou de meest voorname kandidaat zijn om het stokje over te nemen bij Manchester United. Pochettino zit sinds vorig jaar november zonder club, na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur

Manchester United verloor woensdag 2-1 bij Istanbul Basaksehir en niet alleen de uitslag was beschamend, ook de manier waarop. Bij de 1-0 van Dembe Ba in de dertiende minuut zag de verdediging er niet goed uit. Op de volgende afbeelding zie je in het wit spelende United maar liefst met tien man (!) op de helft van de tegenstander staan.

Het moment gebeurt op 1 minuut 10:

De uitwedstrijd tegen Everton aanstaande zaterdag lijkt cruciaal te zijn voor de toekomst van de Noorse coach. Bij een nederlaag op Goodison Park kunnen The Red Devils afzakken naar de zeventiende plaats in de Premier League.

Solksjaer reageerde na zijn nederlaag op de verhalen over zijn ontslag. “Ik reageer liever niet op zulke verhalen. “Het is nog vroeg in het seizoen en meningen zullen er altijd zijn. We moeten met zijn allen sterk blijven. Ik ben door het bestuur aangesteld om hier een klus te klaren en dat vul ik samen met mijn stafleden zo goed mogelijk in.”

Mauricio Pochettino: Brendan Rodgers urges ex-Spurs boss to make managerial  return - Eurosport
© Eurosport

Pochettino vertelde aan Monday Night Football van Sky Sports dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging: “Ik ben er altijd klaar voor om terug te keren en weer actief te zijn in de voetballerij. Ik kijk daar nu al naar uit. Ik hou van de voetbalwereld, al is het ook een gecompliceerde wereld. Dat is wel de realiteit.”Total
0
Share