Arjen Robben

Arjen Robben komende wedstrijden langs de kant

FC Groningen meldt dat Arjen Robben voorlopig niet in actie komt. De 36-jarige aanvoerder zal de komende weken gebruiken om volledig fit te worden, voordat hij pas weer gaat spelen. Hij ontbrak bij de recente competitieduels van FC Groningen met Fortuna Sittard en VVV-Venlo.

De blessuregevoelige Robben gaat de komende tijd een ‘op maat gemaakt individueel trainingsprogramma draaien’, volgens de Trots van het Noorden. FC Groningen sluit uit dat hij vóór december nog in actie komt. “Voor de trainer en mijn medespelers is het ook niet leuk dat het bijna elke week over mij gaat, terwijl ik er niet bij ben. Het team doet het momenteel heel goed en de jongens die de huidige prestaties leveren, verdienen hiervoor de aandacht en de complimenten”, vertelt Robben op de clubwebsite.

“Ik ga niet ontkennen dat het op dit moment even wat tegen valt. Ik had gehoopt al in meer wedstrijden een aandeel te hebben gehad, maar na een aantal kleine pijntjes achter elkaar is de realiteit dat het niet zo is. Ik had op meer en beter gehoopt, maar het is niet onlogisch: je bent een jaar gestopt geweest, hebt een bepaalde leeftijd en een verleden met blessures.”, gaat hij verder.

“Voorlopig staan we op twee wedstrijden, zonder een volledig duel”, zegt de buitenspeler. “Dat is wel een tegenvaller, maar het was opvallender geweest als ik alle 7 wedstrijden 90 minuten had gespeeld. Het valt me nu wat rauw op het dak dat ik de wedstrijden voorlopig even uit mijn hoofd moet zetten, dat is namelijk waarvoor je het allemaal doet en ik wil heel graag, maar ik moet eerst weer meer specifieke trainingsarbeid kunnen leveren.”Total
0
Share