Donny van de Beek

van de Beek praat voor het eerst over gebrek aan speeltijd

Donny van de Beek voor het eerst gesproken over zijn gebrek aan speeltijd bij Manchester United. Van de Beek speelt weinig onder Ole Gunnar Solskjaer, ondanks dat hij de middenvelder afgelopen zomer voor 40 miljoen euro van Ajax overnam. Hij speelde slechts 297 minuten bij Manchester United, verdeeld over acht wedstrijden.

De 23-jarige middenvelder kreeg afgelopen woensdag zijn eerste basisdebuut in de Champions League tegen RB Leipzig. De wedstrijd eindigde in een 5-0 overwinning, echter vielen vier doelpunten pas nadat van de Beek gewisseld was in de 68e minuut.

Aan The Metro vertelt hij: “Spelers willen altijd wedstrijden spelen. Trainen is ook leuk, maar de wedstrijden.. daarom speel je voetbal. Ik denk omdat we veel wedstrijden spelen dat we altijd kunnen verbeteren en ik ben er zeker van dat we meer zullen winnen als we ons blijven focussen.”

Aanstaande zondag staat het volgende duel alweer voor de deur, in de Premier League tegen Arsenal. “Arsenal heeft laten zien dat ze echt goede spelers hebben, we moeten gefocust zijn. We hebben woensdag gewonnen en iedereen is blij en het is goed voor het vertrouwen en alles, maar nu moeten we door naar die wedstrijd.” vertelt Donny.

van de Beek denkt dat hij zijn kans nog wel krijgt. “Er komen nu veel grote wedstrijden aan. Véél wedstrijden. We moeten geconcentreerd blijven en dan weet ik zeker dat we meer mooie overwinningen zullen maken.”

Donny van de Beek speelde goed tegen RB Leipzig:Total
0
Share