Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren reageert met video op ‘te zwaar zijn’

Mohamed Ihattaren heeft op Instagram gereageerd op alle commotie rondom zijn gewicht. Onder andere Ronald de Boer, René van der Gijp en Johan Derksen noemde de 18-jarige middenvelder te zwaar.

“Ik ga dik toch ” plaatst hij op Instagram, met een aantal emoji’s van een hamburger, pizza en frietzak erboven. Het talent van PSV is in het Amsterdamse Bos om te werken aan zijn fitheid.

Ronald de Boer zei bij FOX Sports dat het niet de Ihattaren is die ‘wij kennen’. “In mijn ogen ziet hij er nog steeds iets te fors uit. Het gaat moeizaam met hem. Als hij één draai maakt, is hij moe. Ik ben blij dat hij speelt, want hij moet het ritme krijgen. Dat is goed voor hem. Maar PSV wil meer, dus het moet beter.”

René van der Gijp noemde hem in Veronica Inside ‘een kilo of zes, zeven zwaarder dan vorig seizoen’. “Dan zou je als trainer toch bijna zeggen: ‘Jochie, weet je wat we gaan doen? Laten we dat er nou eens even eerst aftrainen. Dan ben je weer fit en kun je weer je ding doen.'”

Ook collega Johan Derksen zei dat Ihattaren een ‘te dikke reet’ heeft:  “Dit is niet goed. Hij heeft door omstandigheden lang niet gespeeld en is behoorlijk aangekomen. Daar heeft hij blijkbaar aanleg voor. Hij heeft een reet, niet te geloven.”Total
0
Share