lewandowski-kucharski

Robert Lewandowski doet aangifte tegen afperser

Robert Lewandowski heeft aangifte gedaan tegen zijn voormalig zaakwaarnemer Cezary Kucharski, zo melden diverse Poolse media. De spits van Bayern München zou zich afgeperst voelen door zijn ex-zaakwaarnemer, die twintig miljoen euro van hem eist. In ruil daarvoor zou hij zwijgen over vermeende belastingonduiking door Lewandowski.

Kucharsi is een oud-profvoetballer die tussen 1996 en 2002 zeventien keer voor het Poolse nationale elftal uitkwam. Hij was tussen 2007 en 2017 zaakwaarnemer van Lewandowski. Kucharski claimt dat de huidige topscorer van de Bundesliga, de afgelopen jaren geld van zijn bedrijf stal en bovendien de belastingdienst heeft opgelicht.

Lewandowski kan zich niet in de beschuldigingen herkennen en weigerde de twintig miljoen euro te betalen aan hem. Kucharski stapte al eerder naar de Duitse pers waarin hij vertelde over de belastingontduiking van Lewandowski.

Lewandowski heeft daardoor aangifte gedaan tegen Kurcharski en is door de politie in Warschau opgepakt. Er wordt een huiszoeking verricht in het huis van de verdachte. Lewandowski heeft ook een rechtszaak aangespannen tegen Kurcharski.

Weet je nog toen Lewandowski als invaller binnen 9 minuten vijf keer scoorde?Total
0
Share