Lex Immers: ‘Mijn vrouw legde bijna het loodje’

Lex Immers raakte onlangs besmet met het coronavirus en besmette ook zijn vrouw daarmee. In een interview met BN DeStem geeft hij aan dat zijn vrouw het virus bijna niet had overleefd.

“Mijn vrouw kreeg het anderhalve week geleden benauwd en kon niet meer ademhalen”, vertelt hij. “Ze heeft 24 uur in het ziekenhuis gelegen. Ze is nu nog herstellende. Na een week is ze voor het eerst buiten geweest. Haar eerste stappen gezet en vijftig meter gelopen. Daarna wilde ze terug naar huis. Ze zei: ‘Ik kan niet meer, ik ben buiten adem. Dat is dus na een week.”

Immers zelf had nauwelijks tot geen klachten, maar met zijn vrouw ging het wél bijna fout. “Ze moest met spoed naar het ziekenhuis. Dat wordt best onderschat. In het begin dacht ik: Het zal wel. Nu heb ik het in mijn omgeving zelf meegemaakt.”

Ook bij zijn teamgenoten zie je het: “Aan mijn teamgenoten die net weer begonnen zijn met trainen, zie ik dat ze direct buiten adem zijn. Het virus trekt je lichaam leeg, het is gewoon gevaarlijk. Ik gun het niemand. Uiteindelijk gaan we er allemaal mee te maken krijgen, dat is een ding wat zeker is.”Total
0
Share