Luis Suárez

Luis Suárez bestelt 1000 Big Macs ter waarde van 4700 euro

Atlético Madrid-speler Luis Suárez heeft een bestelling geplaatst voor maar liefst 1000 Big Macs. Nee, hij had geen grote trek, deze grote bestelling hamburgers maakte hij om €4700 op te halen in een liefdadigheidsevenement van McDonald’s in zijn geboorteland Uruguay.

Elk jaar organiseert de fastfoodketen het evenement voor het goede doel van de Ronald McDonald House Association. Vorig jaar schonk voormalig oud-Manchester United, City en Juventus-speler Carlos Tevez 1000 hamburgers aan de goede zaak in zijn geboorteland Argentinië.

En dit jaar deed Suárez dat, helemaal vanuit Madrid. Ondanks dat hij niet in zijn geboorteland Uruguay was, kon Suarez namelijk via de McDelivery-app 1000 hamburgers bestellen ter waarde van €4700.

De opbrengst gaat naar de kinderen in een jeugdvoetbalcompetitie in Pando – een stad op 30 kilometer van de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo.

Alleen al in Uruguay helpt de Ronald McDonald House Association elk jaar meer dan 7.000 arme, ondervoede gezinnen. De liefdadigheidsinstelling zorgt voor voedsel en accommodatie, en ondersteunt ook zwangere vrouwen en mensen die medische behandeling nodig hebben.Total
0
Share