Lionel Messi en Luis Suárez

Messi deelt sneer naar Barça uit in afscheid Suárez

Lionel Messi heeft in een Instagram-post afscheid genomen van boezemvriend Luis Suárez. Suárez kwam in 2014 over naar het Barcelona van Messi en werden beste vrienden binnen en buiten het veld.

Suárez heeft gisteren de overstap van Barcelona naar Atlético Madrid gemaakt en er was veel te doen op de manier waarop. Net als de hele soap rondom Messi en zijn vertrekwens, heeft het bestuur wederom veel fouten gemaakt. Messi deelt in het emotionele bericht een sneer uit naar het bestuur.

“Ik was al aan het het idee aan het wennen, maar nu ik de kleedkamer binnenloop, komt het echt hard aan. Het zal moeilijk worden om de dagen niet meer met jou te spenderen, zowel op het veld als daarbuiten. We gaan de speciale momenten met elkaar missen. Het waren vele jaren, vele vrienden, vele etentjes… Ik ga de vele mooie momenten nooit vergeten.” vertelt Messi.

https://www.instagram.com/p/CFjb7KrCMBg/

“Het zal gek zijn om je in een ander shirt te zien. Het zal nog gekker zijn om tegen je te gaan moeten strijden. Je verdient het om te vertrekken zoals je bent: als één van de belangrijkste spelers uit de clubgeschiedenis. Je hebt geweldige dingen neergezet, als individu en als onderdeel van het team. Je verdient het niet om op deze manier eruit getrapt te worden door de club. Maar de waarheid is dat niets mij meer verrast op dit moment. Ik wens je het allerbeste toe. Ik hou enorm veel van je. Ik zie je snel, vriend”, besluit Messi.Total
0
Share