Luis Suárez

‘Luis Suárez en FC Barcelona staan lijnrecht tegen over elkaar’

Suárez zat bij de eerde oefenwedstrijd van het seizoen niet bij de wedstrijdselectie van FC Barcelona en was daar totaal niet over te spreken. De 33-jarige spits mag vertrekken van Ronald Koeman en lijkt het niet eens met de manier waarop te zijn.

Barcelona wil van Suárez af meldt SPORT. De gesprekken over een wederzijdse ontbinding van het contract lopen stroef, omdat Suárez het daar niet mee eens is. Suárez wil het liefst bij Barcelona blijven, maar die optie lijkt niet bespreekbaar.

Barcelona wil de zelfde vertrekvoorwaarden als bij Ivan Rakitic voorschotelen, die inmiddels transfervrij naar Sevilla is vertrokken. Het laatste contractjaar van Rakitic werd daarmee ‘vergeten’, en dus niet uitbetaald werd. Suárez gaat niet akkoord met dezelfde voorwaarden, en dus stemt hij alleen met een ontbinding in als hij zijn laatste contractjaar uitbetaald krijgt.

Juventus wacht de contractontbinding van Suárez rustig af, want zij willen de spits graag erbij hebben. Zij zouden zelfs al een persoonlijk akkoord hebben.Total
0
Share