Arjen Robben

Arjen Robben kan rentree bij Oranje maken

Arjen Robben heeft mogelijk zijn laatste interland nog niet gespeeld, meldt interim-bondscoach Dwight Lodeweges vandaag aan de Telegraaf. ⁣Er werd hem gevraagd over een eventuele terugkeer voor het Nederlands Elftal. Robben stopte in oktober 2017, nadat Oranje zich niet kwalificeerde voor het WK 2018, om zich te volledig focussen op zijn toenmalige club Bayern München.

De 36-jarige aanvaller keerde deze zomer na een jaar niet gevoetbald te hebben terug bij FC Groningen en Lodeweges vertelt aan de Telegraaf “dat hij niemand op voorhand afschrijft.”⁣ De teller van Robben staat nu op 96 interlands, maar mocht hij willen, kan hij wellicht terugkeren bij Oranje. “Wie weet, wat hij vanaf eventueel nog kan bereiken op een eindtoernooi?” vertelt Lodeweges.

“Alles valt of staat met prestaties en hij zal het dan ook moeten verdienen. We hebben een vrij vaste groep gehad waarmee we EK-kwalificatie hebben afgedwongen. Dat EK is nu uitgesteld. Vervolgens hebben we tegen elkaar gezegd weer met een frisse blik naar iedereen te zullen kijken. Dat geldt nu dus ook voor Robben.”

Hij sluit af met dat er een deur open staat voor Robben. “Je bent nooit te jong, maar misschien ook nooit te oud om waarde voor een elftal te hebben. Maar laten we vooral ook even afwachten hoe Arjen er zelf over denkt.”Total
0
Share